SARAVANAA BHAVAN AMSTERDAM

SARAVANAA BHAVAN AMSTERDAM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Saravanaa Bhavan Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

1 mei 2022 om 15:57 The food was hot and tasty.
12 apr 2022 om 23:21 Food was delivered too cold
9 apr 2022 om 18:49 Bezorging binnen aangegeven tijd, en de Dosa smaakte net zo lekker als in Bangalore/India
8 mrt 2022 om 20:27 bezorgtijd lang, eten bijna koud en er zat geen rijst bij, jammer.
3 mrt 2022 om 17:59 Love this place.
19 feb 2022 om 19:10 Top Top Top
15 feb 2022 om 9:30 Erg weinig eten voor veel geld. De twee verschillende gerechten waren qua smaak identiek. Het was lekker maar voor mij de laatste keer.
14 feb 2022 om 15:58 The best part about Saravanaa Bhavan is Sambar. The sambar and the chutneys that accompanied my order on 11th Feb were extremely poor. It could have been that the chef was out sick but there should be no slip in quality at a world famous restaurant
3 feb 2022 om 19:14 We didnt get our full order, I had ordered for 2 plates of idli and got only 1 plate.
19 jan 2022 om 12:28 Binnen 10 minuten bezorgd. De dahl soep was heerlijk. De dosa met groenten was lekker, maar erg pittig, dus de volgende keer probeer ik wat anders. Foto’s bij de maaltijden op het menu helpen wel om te kiezen, als je niet weet wat het is.
15 jan 2022 om 21:56 average
10 jan 2022 om 12:12 The food is always very tasty, I regularly order there. The fried rice is very spicy, I wish it was a little milder, but it tastes good. It's a pity that the food comes in a lot of plastic, I wish they used more sustainable packaging.